Testimonials

Cracht Coaching Testimonials

In de periode van mei t/m juli 2009 heb ik een loopbaan adviestraject gevolgd bij Martijn Roosen van Cracht Coaching. Ik heb dit als zeer leerzaam en positief ervaren. Door de persoonlijke gesprekken met Martijn en de technieken die hij gebruikt heb ik ervaren hoe je op een andere manier naar jezelf kunt kijken en dankzij zijn hulp ontdekt wat nu echt bij me past. Het toepassen van kernkwadranten en het analyseren van te ontwikkelen kwaliteiten d.m.v. gaven en opgaven, spraken mij erg aan en hebben mij heldere inzichten gegeven in eigen sterke en zwakke punten. Het traject heeft me een duidelijk beeld van mezelf gegeven, over wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik nog verder kan ontwikkelen. De resultaten zijn verhelderend, soms confronterend, maar het heeft me zeker verder gebracht! Ik kan iedereen een traject bij Cracht Coaching, van harte aanbevelen!

Martin van Grinsven
Cliënt

Martijn is een enthousiaste en betrouwbare Recruiter. Martijn kreeg tijdens zijn interimperiode als Corporate Recruiter een hoge klanttevredenheid score (8). Hij is pro-actief en denkt mee met de business in oplossingen en mogelijkheden. Schakelt gemakkelijk een tandje bij wanneer nodig. Philine van Heek, Teamleider Recruitment Rabobank Nederland (2013).

Philine van Heek
Opdrachtgever

Bijna 2 jaar heeft Martijn voor de gemeente Rotterdam gewerkt. Naast dat hij een klantgerichte recruiter is met een scherpe blik voor de goede kandidaat op de juiste plaats, op basis van een kritische intake, heeft Martijn het team ons team enorm geholpen met het opzetten van wervingscampagnes. Binnen een organisatie met ruim 12.000 medewerkers is dat niet alleen een kwestie van volhouden maar ook op de juiste momenten doorzetten en doorpakken. Eveneens fijn is dat Martijn je gevraagd, maar zeker ook ongevraagd, signaleert en evalueert. Daarnaast is het gewoon een fijne collega die ik zeker wil aanbevelen. Jack van Emden, Teammanager Mobiliteit, Recruitment en externe inhuur Rotterdam (2019).

Jack van Emden
Opdrachtgever